Våra tjänster

Service

Som rörmokeri har vi lång erfarenhet i branschen och arbetar i Enköping med omnejd.
Vi hjälper dig med allt från droppande kranar till nyinstallationer och stambyten. Genom att underhålla rören hjälper vi dig att förlänga deras livslängd, samtidigt som du slipper otrevliga och kostsamma överraskningar. Hör du av dig till oss så kan vi ofta ge dig fast pris.

Våra montörer tar sig an alla typer av jobb, även om det är mindre lagningar och justeringar av befintliga rör.

Skulle dina rör vara i behov att bytas kan du räkna med oss. Vi erbjuder utöver serviceunderhåll även stamrenovering och helhetslösningar som underlättar processen och låter arbetet gå snabbt och smidigt, så att du kan återgå till vardagen så snart som möjligt.

Våra montörer har bred kunskap och strävar efter att ge dig en positiv upplevelse från början till slut. Vi planerar, demonterar gamla system och installerar alla nya delar åt dig. Vi ger dig förslag på den lösning som passar dig bäst utifrån dina behov, hur din bostad är planerad och vilken ekonomi vi har att röra oss med. När allt är installerat och klart ger vi dig en genomgång kring underhåll och skötsel om du till exempel fått en ny värmepump installerad. Allt för att förlänga produkternas livslängd och utnyttja deras fulla kapacitet. Skulle något behöva justeras eller lagas är det bara att höra av dig till oss.

Går du i renoveringstankar eller vill bygga helt nytt? Vi erbjuder kompletta VVS-lösningar för ditt hem. Vi kan installera bergvärme eller hjälpa dig ansluta till fjärrvärmenätet. Passa på att installera vattenburen golvvärme. Det höjer komforten, värmer upp hela rum och kan många gånger ersätta radiatorer och ge en jämnare värmefördelning.
Samtliga av våra lösningar är framtagna för att öka din komfort samtidigt som du värnar om miljön. Det finns en mängd olika lösningar som minimerar belastningen på miljön genom att utnyttja förnybara resurser och energikällor. Att uppgradera värmekällan kan också sänka dina driftkostnader så att du får pengar över till annat.